Home Camperlife Voortzetting van een goede ontwikkeling van de Spiertz Horizon Group (SHG).

Voortzetting van een goede ontwikkeling van de Spiertz Horizon Group (SHG).

by admin
Voortzetting van een goede ontwikkeling van de Spiertz Horizon Group (SHG).

Met de fusie van Auto und Freizeit Nord, Caravan und Reisemobil Center Reinfeld en Asia Export GmbH heeft SHG zich al succesvol gevestigd in Azië en Scandinavië. Nu breidt het uit naar de Benelux met de merken Wingamm en Robeta

De Spiertz Horizon Group is ontstaan uit verschillende bedrijven om hun krachten te bundelen en samen succesvol te zijn. Het eerste bedrijf was Auto & Freizeit Nord GmbH (opgericht in oktober 1997), het tweede Caravan und Reisemobil Center Reinfeld, dat al vele jaren bekend staat om zijn voertuigen van hoge kwaliteit. Een ander bedrijf is Asia Export, dat gespecialiseerd is in de handel van voertuigen en caravans in Azië.

De Spiertz Horizon Group heeft al veel succes geboekt met het exporteren naar Azië en Scandinavië en heeft nu besloten om verder uit te breiden naar de Benelux. Hiervoor hebben ze de merken Wingamm en Robeta in de wacht gesleept, die ze nu ook in deze regio distribueren. Wingamm staat bekend om zijn innovatieve en compacte campers, terwijl Robeta hoogwaardige Camper Vans aanbiedt.

Met het productportfolio van de merken Knaus Tabbert en Trigano kon de Spiertz Horizon Group zijn aanbod nog verder diversifiëren. Knaus Tabbert staat bekend om zijn caravans en campers van hoge kwaliteit, terwijl Trigano een breed  assortiment vrijetijdsvoertuigen aanbiedt.

Voortzetting van een goede ontwikkeling van de Spiertz Horizon Group (SHG).

De groep is erin geslaagd om zich te vestigen als een van de toonaangevende leveranciers van vrijetijdsvoertuigen, met een indrukwekkende jaarlijkse omzet van ongeveer 80 miljoen euro. Dit succes is het resultaat van hard werken, innovatieve ideeën en een sterke klantgerichtheid.

Spiertz Horizon Group is er trots op dat het zijn klanten een breed assortiment voertuigen en producten voor hun vrijetijdsbesteding kan aanbieden. Of het nu gaat om kamperen, reizen of gewoon de natuur verkennen, de groep heeft voor iedereen het juiste voertuig. Ze bieden ook veel voertuigen te huur en gebruikte voertuigen.

Met hun vriendelijke en competente klantenservice zorgt de Spiertz Horizon Group ervoor dat hun klanten altijd tevreden zijn en zich kunnen verheugen op hun vrijetijdsavonturen. Ze streven er altijd naar om hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden en hen te helpen onvergetelijke herinneringen te creëren.

De 25-jarige geschiedenis van Spiertz Horizon Group is er een van succes, innovatie en toewijding aan hun klanten. Ze zijn erin geslaagd om zich te vestigen als een betrouwbare partner voor recreatieve voertuigen en zijn klaar om verder te groeien en nieuwe markten aan te boren in de toekomst.

Op de Kampeer & Caravan beurs in Utrecht kon al één nieuwe dealer voor zowel Robeta als Wingamm worden binnengehaald. Er zullen maximaal 2-3 dealers per merk worden opgericht.

Contact: Spiertz Horizon Group, Paul Geominy Sales Manager Benelux paul.geominy@spiertz.group.de; +491738710350

Meer avonturen