Home Camperlife Wat mag echt niet missen op je campervakantie?

Wat mag echt niet missen op je campervakantie?

by admin
Wat mag echt niet missen op je campervakantie?

Je welverdiende vakantie met je camper zit eraan te komen. Nu moet je je koffers en tassen inpakken om ervoor te zorgen dat je alles bij je hebt om een heerlijke zomer te beleven. Meestal vergeet je altijd een paar kleine spullen die je leven daar net iets makkelijker zouden maken. Daarom lees je in dit blog welke artikelen je echt niet mag vergeten bij het inpakken van je koffers.

Wat bij kleding komt kijken

Uiteraard, je kleren vergeet je niet zo snel. Echter zijn de kleine spullen eromheen stiekem snel vergeten door mensen. Denk bijvoorbeeld aan slippers of petten. Deze zijn echt een must-have voor je zomerse en zonnige vakantie en toch vergeten mensen deze het snelst om mee te nemen. Misschien komt het ook wel doordat ze er relatief gezien onopvallend uitzien. Daarom is het een leuk idee om slippers bedrukt met logo als relatiegeschenk te geven. Zo weet je zeker dat je ze nooit meer vergeet. Daarbij is petten bedrukken ook een mogelijkheid om je pet te onderscheiden van de rest wat er te verkrijgen is.

Kleine handigheidjes

Ook zijn er kleine artikelen waar je niet direct aan denkt om mee te nemen, maar die je wel in huis hebt. Vaak heb je ze op vakantie niet of wellicht één keer nodig. Als je het niet bij je hebt, moet je het kopen wat natuurlijk zonde is. Denk bijvoorbeeld aan een aansteker, dat wordt echt snel over het hoofd gezien. Als je ’s avonds een kaarsje wilt aansteken, heb je toch echt een aansteker nodig. Ook zoiets als vuilniszakken worden verbazingwekkend vaak vergeten om mee te nemen. Je kunt afval ermee opruimen, je vieze was erin stoppen en met een beetje fantasie kan het ook dienen als een noodponcho tegen de regen.

Medische artikelen

Als laatste moet je ook zeker niet je medische spullen thuis achterlaten. Uiteraard moet je de standaard pleisters, paracetamols en EHBO-kit niet vergeten. En als je bepaalde medicatie slikt, is het natuurlijk belangrijk deze mee te nemen. Het zou vervelend zijn als je halverwege de reis erachter komt dat je het vergeten bent, dus doe een dubbelcheck vooraf.

Meer avonturen