Home News Camperreis door Amerika of Japan? Deze site heb je nodig!

Camperreis door Amerika of Japan? Deze site heb je nodig!

by admin
Camperreis door Amerika of Japan? Deze site heb je nodig!

Vandaag is de website camper.nl live gegaan. De site is duidelijk, eerlijk (dus zonder verborgen prijzen) en supersimpel in gebruik. Een fijne tool voor jouw camperreis door Amerika of waar ter wereld je ook maar een camper wilt huren. 

Hoe het werkt: je voert het land van bestemming, je ophaal- en inleverlocatie, gewenste reisdata en het aantal personen in en de eerste prijzen rollen binnen een paar seconden al uit de ‘camper-engine’. 

Onbezorgde camperreis door Amerika, Canada of Namibië

Door de verschillende filters kun je je camper reiswensen helemaal afstemmen op wat jij wilt. Slaap je bijvoorbeeld graag in een groot bed of wil je sowieso een luxe camper, dan kun je dit selecteren. Vind je het belangrijk om onbezorgd en zonder eigen risico met een camper op reis te gaan, dan kun je dit ook aangeven in de filters. 

Perfecte camperdeal

De website heeft meer nieuwe, unieke functies om het nog eenvoudiger te maken om jouw perfecte camperdeal te vinden. Een daarvan is het laten zien van alternatieve locaties en reisdata. Voor je gekozen reisdata en locaties kun je per campertype alternatieven laten weergeven. Deze locaties zijn ophaal/inleverlocaties die geografisch gezien redelijk in de buurt van het door jou opgevraagde liggen. Zo zie je supersnel wat voordeliger is: je reis een dag later starten of vanaf Calgary vertrekken in plaats vanaf Vancouver. Zo vind je dus altijd de beste deal die aansluit op wat jij wilt. 

Perfecte camperdeal

Kijk en vergelijk 

Daarnaast is er een vergelijk optie geïntroduceerd om duidelijk de verschillen tussen twee of meerdere campertypes en verhuurders te laten zien. Het aanbod is namelijk zo ruim dat het soms lastig te achterhalen is waar het verschil nu echt in zit. Met de vergelijkfunctie kom je dit op een makkelijke manier te weten.

Brandstofkosten

Benieuwd naar de brandstofkosten die je ongeveer voor je opgevraagde camperhuur kwijt zult zijn? Ook dat zie je op de site. Wanneer je een camper hebt geselecteerd vind je onder de reisafstand ook de geschatte brandstofkosten; voor verrassingen kom je dus niet te staan.

Camper bestemmingen

Een erg fijne site dus als jij een camperreis wilt plannen waar ook ter wereld. Heb je al een eigen camper en heb je Nederland en Europa inmiddels wel gezien, huur dan eens een camper en ga Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland of zelfs Cuba ontdekken. Ben je een beginnende camperaar of wil je het gewoon eens uitproberen dan is ook het aanbod in Europa immens. Denk aan landen als Bulgarije, Estland, IJsland, Ierland, Noorwegen, Schotland en Zweden. Er zijn zoveel avonturen te beleven en mooie plekken te ontdekken met een camper. 

Over Camper.nl

Camper.nl is onderdeel van Travelhome. Travelhome is sinds 1986 dé camperspecialist, onderdeel van de ANWB en biedt camperreizen aan naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Namibië, Argentinië, Japan, Cuba en Europa.

Meer avonturen