Home Camperlife Zeven x vanlife hashtags op Instagram

Zeven x vanlife hashtags op Instagram

by admin
Zeven x vanlife hashtags op Instagram

Meer dan ooit dromen we over reizen, willen we de motor van onze camper starten en naar buiten; op avontuur. Op Instagram vind je onder de hashtag vanlife talloze inspirerende accounts voor een flinke dosis ‘camperlust’. Hieronder zeven van onze vanlife favorieten.

@loveyourcamper

Op dit vanlife account vind je geweldige foto’s van full-time camperaar Andre en zijn Oscar the Bus, een Volkswagen uit 1989. Een mooie combi van van-pictures én het indrukwekkende landschap van Ierland.

@vanesio_t3

Vanesio is de naam van de VW T3 uit ’88 van dit Italiaanse reiskoppel. De twee zijn echte weekend warriors. Hun motto: sometimes the best discoveries are right around the corner. En daar zijn we het zo mee eens.

@thebreakawayers

Al sinds 2012 trekken Tanja en Lenny uit Duitsland en Denemarken met hun VW T3 de wereld over voor langere roadtrips of weekend getaways. Sinds vorig jaar gaan de twee voor de fulltime vanlife en delen ze hun avonturen ‘on the road’.

@bynomads.nl

De Nederlandse Kay en Esther zijn door hun roadtrips door o.a. Nieuw-Zeeland en Canada ervaren vanlifers en ook nog eens pro’s op het gebied van zelf je camper bouwen. Inspirerend en leerzaam.

@hejearth

Lisa en Richard uit München nemen je mee op hun ‘yellow van adventures’. De digital designers ontdekken de aardbol met hun gele Toyota bus en bij het zien van de prachtige foto’s wil je mee in hun vanlife. Meteen!

@wildnaturedesire

De camper van Melly en Toby uit Hannover is geweldig. De twee hebben hun Mercedes LA 911 helemaal zelf omgebouwd tot een camper en reizen nu door Europa. We love deze camper!

@parkingonthewildside

Aaron en Laura uit de UK hebben ook zelf hun Renault bus omgebouwd tot camper. Ze wisselen hun ‘van-foto’s af met prachtige beelden van ‘the wilder side of Europe’. Europa is zo mooi!

Meer avonturen