Home Get inspired Laat je eigen bedrijfsartikelen bedrukken voor een consistente merkbeleving!

Laat je eigen bedrijfsartikelen bedrukken voor een consistente merkbeleving!

by admin

In de huidige wereld is branding alles. Van het logo tot de typografie, een consistente visuele identiteit is cruciaal om een bedrijf te laten opvallen in een zee van concurrenten. Maar het gaat niet alleen om het hebben van een logo en een kleurenpalet – het gaat erom die elementen te gebruiken in elk aspect van je bedrijf, inclusief de kleinere items zoals bieretiketten en canvas tassen.

Bij het branden van kleinere items is het belangrijk om het ontwerp eenvoudig en gemakkelijk herkenbaar te houden. Bijvoorbeeld, bij bieretiketten drukken moet het logo prominent en gemakkelijk leesbaar zijn. De typografie moet consistent zijn met de algehele stijl van het merk, maar leesbaar op een kleinere maat. 

Canvas tassen bedrukken met visuele elementen die het bedrijf representeren is een andere populaire manier om merk herkenbaar te maken. Deze tassen worden vaak gebruikt als promotieartikelen, weggevertjes of verkocht in cadeauwinkels. Bij het ontwerpen van een canvas tas is het belangrijk om de grootte en plaatsing van het logo te overwegen. Een grotere tas kan een groter logo hebben, terwijl een kleinere tas mogelijk een compacter ontwerp vereist. 

Daarnaast moet de kleur van de tas aansluiten bij het algehele kleurenpalet van het merk.

Hoewel branding op kleinere items misschien onbelangrijk lijkt, kan het eigenlijk een krachtig marketinginstrument zijn. Deze items kunnen dienen als een subtiele herinnering aan uw merk telkens wanneer ze worden gebruikt of gezien. Een goed ontworpen bieretiket of canvas tas kan een blijvende indruk achterlaten bij een klant, wat kan leiden tot herhaalde zaken en mond-tot-mondreclame.

Bovendien is het bedrukken van kleinere items zoals bieretiketten en canvas tassen ook een duurzamere optie voor bedrijven. In plaats van wegwerpproducten te gebruiken voor promotionele doeleinden, kunnen herbruikbare items worden bedrukt met het merklogo en kunnen ze keer op keer worden gebruikt. Dit is niet alleen milieuvriendelijker, maar kan ook bijdragen aan het imago van het bedrijf als een verantwoordelijke en duurzame onderneming. Het branden van kleinere items biedt dus niet alleen voordelen op het gebied 

van marketing, maar ook op het gebied van duurzaamheid.

Wanneer je bieretiketten of canvas tassen wilt bedrukken, is het van belang om samen te werken met een drukkerij die de waarde van branding begrijpt. De drukkerij moet kennis hebben van het printen op diverse materialen en in staat zijn om samples te leveren om te verzekeren dat het uiteindelijke product voldoet aan uw verwachtingen. Daarnaast is het cruciaal dat ze begeleiding bieden bij ontwerp- en printopties om het beste resultaat te garanderen.

Branding op kleinere items zoals bieretiketten en canvas tassen kan een krachtig marketinginstrument zijn voor bedrijven van alle grootte. Het is belangrijk om het ontwerp eenvoudig en consistent te houden met de algehele stijl van het merk, terwijl ook de grootte en het drukproces worden overwogen. Samenwerken met een drukkerij die het belang van branding begrijpt, kan zorgen voor een hoogwaardig eindproduct dat een blijvende indruk zal achterlaten bij klanten.

Meer avonturen