Home Get inspired Leerzame BBQ-cursus met A merken barbecues

Leerzame BBQ-cursus met A merken barbecues

by admin

Een leerzame BBQ cursus is een geweldig idee voor een bedrijfsuitje of gezellige activiteit onder vrienden. Je steekt er wat van op en kunt nieuw aangeleerde vaardigheden direct thuis in de praktijk brengen. Waardoor het plezier en vermaak nog verder uitstrekt en je nog langere tijd kunt nagenieten. In een BBQ-workshop krijg je uitleg over verschillende typen barbecues en leer je hoe je hier optimaal gebruik van maakt. Daarnaast ontvang je heerlijke recepten waarop je kunt oefenen. Visite zal onder de indruk zijn en graag bij jou aanschuiven voor feestelijke samenkomst op zomerse avonden. Een tuinfeest kan niet zonder een geslaagde barbecue en nu kun je jouw skills verfijnen voor smakelijke resultaten. Verschillende BBQ-workshops worden aangeboden, waardoor je altijd kunt aanmelden op een tijdstip dat voor jou uitkomt.

A merken barbecues

Bij BBQ-workshops wordt uitsluitend gewerkt met barbecues van A merken. Denk hierbij aan Kamado barbecues, maar ook green egg barbecues. Deze merken zijn uiterst populair en zullen in veel achtertuinen te vinden zijn. De kunst is echter om hier zorgvuldig mee om te gaan, zodat de beste resultaten ermee kunnen worden behaald. Iedereen kan vlees op de grill leggen, maar een goede barbecue realiseren, vereist toch wel enige vaardigheden.  Door het volgen van een BBQ-workshop leer je precies hoe je het beste uit deze A merk barbecues kunt halen. Interessante recepten worden omgetoverd tot verrukkelijke gerechten, waar iedereen de vingers bij aflikt. Door de workshop word je ongetwijfeld een echte expert en zal iedereen graag bij jou op visite gaan om te genieten van heerlijke kookkunsten op de barbecue.

Weber Kettel workshop

Als onderdeel van de outdoor cooking experience kun je een Weber workshop volgen. Ook dit is een leuke en leerzame workshop op gebied van barbecue. Zowel beginnende als gevorderde BBQ’ers kunnen hieraan deelnemen. Deze workshop wordt gegeven door ervaren BBQ Pitmasters die precies weten hoe je een recept omtovert tot smakelijk gerecht, waar iedereen van onder de indruk zal zijn. De Weber Kettel workshop krijgt doorgaans de hoogste klantwaardering van Nederland, waaruit blijkt hoe zeer deze workshop wordt gewaardeerd. Als deelnemer heb je werkelijk iets aan alle informatie die met je wordt gedeeld. Je leert barbecueën als de beste en kunt zelfs professioneel aan de slag. Je leert waardevolle skills, die je verder kunt beoefenen thuis op de eigen barbecue. De Weber Kettel workshop is beschikbaar voor groepen vanaf 8 mensen, waardoor je gelijk al je vrienden mee kunt nemen.

Workshop voor outdoor living

Een BBQ-workshop is uitermate geschikt voor liefhebbers van outdoor living. Niet enkel kun je de skills inzetten voor het opzetten van een geslaagde barbecue in de achtertuin, ook komt dit van pas bij het koken wanneer je geniet van camperlife. Eten koken op een kookset is eveneens een uitdaging, evenals gerechten bereiden boven een kampvuur. Met de waardevolle tips en trucs die je tijdens een BBQ-workshop ontvangt, kun je ook dan uit de voeten en een geslaagde maaltijd bereiden. Genoeg reden om je aan te melden voor een vermakelijke workshop, met verrukkelijke resultaten in het verschiet.

Meer avonturen