Home Get inspiredSpots Met je camper kamperen bij de boer? Hier kan het!

Met je camper kamperen bij de boer? Hier kan het!

by admin

Heb jij ook zo’n behoefte om naar buiten te gaan? Maak je camper dan asap klaar voor een paar heerlijke nachten tussen de lammetjes en kuikentjes op de boerderij. Met je camper kamperen bij de boer is leuk! Hieronder vijf gezellige boerderijen die je kunt boeken via online platform Campspace. 

Slapen naast een karakteristieke boerderij

In Veendam, een mooie oude stad in Groningen, slaap je op het land van deze prachtige boerderij. Letterlijk tussen de paarden, honden en kippen. Dje gastvrije eigenaren bieden de mogelijkheid om je eigen hond of paard mee te nemen om samen de Groningse natuur te ontdekken. Een middagje naar de stad? Kan ook! Het centrum van Veendam ligt op loopafstand. 

Wakker worden bij de koeien 

Vanuit deze Campspace kun je de mooie omgeving van Emmen verkennen. Te voet, te fiets óf per kajak: er is genoeg te doen en zien voor een actief weekend.  Voor het ultieme lentegevoel mag je mee op de trekker, de koeien aaien en zelfs de kalfjes voeren. Superleuk om hier met kinderen en camper te kamperen bij de boer.

Brabantse gastvrijheid tussen de schapen

Deze boerderijcamping bij de Loonse en Drunense Duinen kun je slapen tussen de schapen en lammetjes. Wakker worden van de geur van verse broodjes, de opkomende zon en speels geblèr; wat wil je nog meer? Deze groene omgeving heeft alles in huis voor een perfecte zondagochtend op een mooie lentedag. Na een dag in de natuur en tussen de dieren kun je de avond inluiden met een barbecue en afsluiten met een knus kampvuur. 

Onthaasten in de weilanden

Vlak voor de Belgische grens bieden twee gepassioneerde boeren hun weiland aan voor iedereen die wil genieten van het boerenleven en back to basic wil gaan. Het weiland is geschikt voor tenten, campers, busjes en caravans en je hebt een prachtig uitzicht over de omliggende akkers. Na een stille nacht wakker worden van het geluid van koeien, kippen en weidevogels is toch heerlijk? Na een fijne ochtendwandeling kun je meekijken met de werkzaamheden van de boer: het ultieme weekend heeft weinig ingrediënten nodig. 

Kamperen tussen de alpaca’s 

Ze zijn hot and happening: alpaca’s. Til de alpaca-wandelervaring naar een hoger niveau en boek een overnachting op deze Alpaca camping. Knuffelen, wandelen, fotograferen of gewoon bekijken: een weekendje tussen deze bijzondere diersoort ga je ongetwijfeld niet snel vergeten. Alpaca’s kunnen je met hun spiegelende, sensitieve en rustige karakter helpen ontstressen na een drukke week. Combineer de bijzondere dieren met frisse buitenlucht, goed gezelschap en een goede nachtrust om compleet op te laden. 

Benieuwd naar meer bijzondere overnachtingsplekken in de natuur of de boerderij? Kijk dan op www.campspace.com.

Meer avonturen