Home Hikes & BikesBikes Bike Life: het verhaal van bijzondere fietstochten rond de wereld

Bike Life: het verhaal van bijzondere fietstochten rond de wereld

by admin
Bike Life: het verhaal van bijzondere fietstochten rond de wereld

Bike Life is een boek vol bijzondere fietstochten, prachtige foto’s, persoonlijke anekdotes en adviezen. Een compleet verslag van de vele dingen die Tristan Bogaard en Belén Castelló leerden op hun fietsreizen door Europa, Noord-Amerika en Centraal-Azië. 

Vergapen aan mooie foto’s 

Dit is echt zo’n boek dat avontuur ademt en volop inspiratie geeft. Je kunt je heerlijk vergapen aan de mooie foto’s en bijzondere fietstochten, maar het boek biedt meer. Zoals aanbevolen routes inclusief specifieke informatie daarover. Denk aan het beste fietsseizoen, het klimaat, de begaanbaarheid van de wegen en de fietsvriendelijkheid van het land. Ook geven de ervaren fietsers en reizigers tips over waar en hoe je het beste kunt slapen en hoe je zorgt voor eten en drinken tijdens de bijzondere fietstochten. 

Eindeloos trainen

Achterin het boek geven Tristan en Belén antwoord op de meest gestelde vragen en opmerkingen. Zoals ‘je moet toch eerst eindeloos trainen voor je zo’n tocht kunt maken’ of ‘ik kan dat helemaal niet’ en ‘maar dat is toch helemaal niet hygiënisch’? De twee geven goudeerlijk antwoord. 

Eindeloos trainen

Fietstocht plannen 

Ook helpen ze je eigen bijzondere fietstochten te plannen, geven ze meer informatie over de fietsen en het materiaal zelf en de bagage die je zeker mee moet nemen. En natuurlijk een paar gemakkelijke en lekkere recepten om aan het einde van je fietsdag weer helemaal op krachten te komen. Kortom, met dit boek krijg je zelf meteen zin om de wereld op deze avontuurlijke manier te verkennen. 

Al fietsend door drie continenten 

Tristan en Belén zijn fotografen en enthousiaste reizigers. De afgelopen drie jaar hebben ze verschillende fietstochten gemaakt op drie continenten. Van de landschappen waar ze doorheen reden maakten ze supermooie beelden.

Meer avonturen