Home News Kallumaan van pop-up naar permanente camping!

Kallumaan van pop-up naar permanente camping!

by admin

Vorig jaar verschenen ze overal: pop-up campings. Zo begonnen ook Food festival Lepeltje Lepeltje en recreatiegebied Netl er eentje. Leuk nieuws: Kallumaan laat het ‘pop-up’ achter zich en wordt dit jaar een permanente camping vol gezelligheid, foodtrucks en kunst. Dat allemaal midden in de natuur. Wij zijn fan!

Welkom met eigen camper

Kallumaan was vorig jaar al een van de weinige pop-up campings waar ook eigen kampeermiddelen welkom waren. En dat is nog steeds zo: bij de bijzondere camping Kallumaan kun je dus gewoon terecht met je eigen camper.

Barretjes en mobiele keukens

Kallumaan is anders dan anders. Vergelijk het met een idyllisch dorpje vol wilde natuur en creativiteit. Je kunt er lekker struinen door bamboebossen, langs strandjes en indrukwekkende kunstwerken. Zin in actie? Dan pak je de obstacle run van vier kilometer even mee of zwem je een rondje door het water. Liever relaxen? Bij verschillende barretjes en mobiele keukens is er voldoende ruimte om met afstand te hangen, spelen en ontspannen.

Twee kampeervelden voor campers

Er zijn drie kampeervelden en op twee daarvan kun je terecht met een eigen camper of camperbus. Op kampeerveld Heli parkeer je je camper bij een indrukwekkende reddingshelikopter. Het is hier relatief rustig omdat je iets verder zit van de reuring en gezelligheid op het Vuurtorenstrand. Kampeerveld Ufo was vorig jaar het terrein voor pop-up camping Kallumaan en nu een van de fijnste plekken voor campers en busjes. Het gezellige Vuurtorenstrand is vanaf hier op rol-afstand en de campingwinkel zit om de hoek. Handig!

Vijf strandjes

Op andere, ruime kampeerplekken staan verschillende charmante hutjes, tipi’s en safaritenten. Vanuit je bed ben je zo bij één van de vijf strandjes voor een ochtendduik. In de avond kun je een vuurtje maken bij je huurtent of eigen camper. 

De Wildste Tuin 

Je vindt Camping Kallumaan in Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg. Dit recreatiegebied is ongeveer 48 hectare groot. Even voor jouw beeld, dat is zo’n 90 voetbalvelden. Het gebied is een wirwar van kleine slingerpaadjes, bamboebossen, strandjes, duinen en water. De ultieme plek om deze zomer op avontuur te gaan en even heerlijk te onthaasten. 

Zin in deze leuke en dit jaar voor het eerst permanente camping? Check de website: www.kallumaan.nl

Meer avonturen