Home News Pop-up camping De Camphanen strijkt dit jaar neer in Zeewolde

Pop-up camping De Camphanen strijkt dit jaar neer in Zeewolde

by admin

Wil jij weten hoe het camperleven nou echt is? Op de reizende camping De Camphanen kun je het ontdekken. Hier overnacht je namelijk in een customized brandweerwagen of 6-persoons DAF stadsbus. Heb je een eigen oldtimer camper, dan kun je dit jaar ook op De Camphanen in Zeewolde terecht. Hoe tof is dat?!

Mentale roadtrip

Victor en Sander bedachten het unieke #vanlife concept: slapen in een vintage campervan in de Nederlandse natuur. Ze nemen alles voor je uit handen. Bij aankomst staat er een ready-to-sleep busje of camper voor je klaar, inclusief buitenzitje, kampvuur mogelijkheid en sanitaire voorzieningen. Een week lang nemen de mannen van De Camphanen je mee op mentale roadtrip. 

Met hele gezin op de camper camping

De twee weten als geen ander hoe avonturen met een gezin in een campervan is. Victor reisde ruim een jaar met zijn vriendin en twee kindjes door Europa met een gele stadsbus. “Tijdens dit avontuur was geen dag hetzelfde. Met De Camphanen willen we dat andere mensen dit ook kunnen ervaren, een week lang een ander leven.” Sander: “Juist nu is het heerlijk om te avonturen in eigen land. Vandaar dat we gekomen zijn met de reizende camper camping waar je slaapt in unieke campervans. Zo ervaar je toch nog een beetje het leven on the road.” 

Vintage voertuigen

Op De Camphanen staan zo’n 25 unieke vintage voertuigen kant-en klaar gereed. Allemaal hebben ze een eigen erf met water en stroom, een koelkast, een relaxed zitje en bbq. De Camphanen is een ideale plek voor gezinnen. Zo is er een knuffelbos waar je wildlife knuffels kunt spotten, een kinderdisco en trampolines. In het Food Forest kun je heerlijk dineren en drankjes drinken.

De Groene Heuvels

De Camphanen strijkt deze zomer neer op Landgoed Energy Up in Zeewolde. Midden in de natuur op een geweldige plek omgeven door water en bos. 

Unieke camper ervaring

Je kunt deze unieke camper ervaring boeken van 23 april t/m 27 augustus. Daarna reist De Camphanen door, op naar een nieuw avontuur. Op www.decamphanen.nl vind je alle info die je nodig hebt en zie je natuurlijk alle toffe campers die te boeken zijn. 

Wat kun je nog meer op De Camphanen in Zeewolde verwachten?

  • yoga
  • op en top horeca
  • disco zoals het hoort
  • morning workout
  • ontbijt; de bakker komt ‘s ochtends langs met verse broodjes
  • verse mensen
  • natuur
  • kampvuur
  • een hele hoop gezelligheid

Meer avonturen