Home News Overnachten bij Nederlandstalige campingeigenaren

Overnachten bij Nederlandstalige campingeigenaren

by admin
Overnachten bij Nederlandstalige campingeigenaren

Wil jij met je camper Europa ontdekken en vind je het leuk om te logeren bij landgenoten? Check dan de nieuwe website camperlogieseuropa.com. Hier vind je de mooiste camperplaatsen en campings van Nederlandstalige campingeigenaren.

De website is ontstaan uit de succesvolle Facebookgroep ‘camperplaatsen bij Belgen en Nederlanders in het buitenland’. Inmiddels zijn er meer dan 250 verblijven te vinden. Allemaal van Nederlanders en Belgen die in het buitenland camperplaatsen aanbieden. Leuk voor als je maanden op reis gaat, maar toch af en toe even in het Nederlands wilt kletsen. Of als je benieuwd bent naar de verhalen van Nederlandstalige campingeigenaren. Want; hoe is het nou echt om een camping in het buitenland te runnen?

Camperplekken midden in de natuur

De verblijven verschillen van minicampings, boerderijtjes tot B&B’s. Er zijn luxe plekken, campings alleen voor volwassenen, paradijsjes voor gezinnen en rustige spots in de bossen. Wat de camperplaatsen gemeen hebben? Ze liggen midden in de natuur en hebben dus een Nederlandstalige eigenaar. Oh, en alle campings liggen buiten de Benelux.

Vijf van onze favoriete verblijven op camperlogieseuropa.com: 

Finca Familia, Spanje

In Alicante (Zuid-Spanje) vind je deze mooie camperplaats met uitzicht op de Middellandse zee én zwembad. Wat wil je nog meer? Er zijn twaalf camperplaatsen en de prijs is vanaf 12,50 euro per nacht.

Domaine des rêves, Frankrijk

Op deze prachtige plek midden in de streek Auvergne ligt een oase van rust. Op Domaine des rêves zijn authentieke vakantiehuisjes en woonwagens te huur, maar er zijn ook twee camperplaatsen op het natuurkampeerterrein. De prijs is vanaf 19,50 euro per nacht. 

Natuurcamping Lagom, Zweden 

Duurzaamheid, stille eenvoud, unieke plekken in het bos en aan het meer én de prachtige Zweedse natuur om je heen. Dat is in het kort deze natuurcamping in het mooie Zweden. Er zijn vijftig camperplaatsen en de prijs is vanaf 21 euro per nacht. 

Camping am Blanksee, Duitsland

Deze camping ligt aan een prachtig meer met eigen strand. Je staat met je camper tussen twee beschermde natuurgebieden. Een plek voor echte natuurliefhebbers dus. Er zijn vijftig camperplaatsen en de prijs is vanaf 20,40 euro per nacht. 

DutchHill, Hongarije

Rust, natuur, eenvoud, avontuur en een wijngaard, boomgaard en groentetuin. Je vindt het allemaal op deze camping in Hongarije. De camperplekken liggen in een rustige vallei vlakbij het dorpje Zalacsány. Er zijn twee plekken ingericht voor campers en de prijs is vanaf 22,50 euro per nacht. 

Meer avonturen