Home Get inspired Op roadtrip door Noorwegen? Dit boek wil je hebben!

Op roadtrip door Noorwegen? Dit boek wil je hebben!

by admin
Op roadtrip door Noorwegen? Dit boek wil je hebben!

Fjorden, verlaten wegen, ruige natuur, wildkamperen. Noorwegen is een van de meest ultieme ‘camperlanden’ voor vanlifers die houden van rust, ruimte en avontuur tijdens hun roadtrip. 

Roadtrip Noorwegen

Noorwegen is mega ‘van’ vriendelijk. Het nieuwe boek Drive Your Adventure – Noorwegen laat je alle troeven ontdekken en helpt je om van jouw roadtrip door dit mooie stuk Scandinavië een onvergetelijke reis te maken. 

Rondzwerven met een camper

Om deze gids te maken zwierven auteurs Clémence Polge en Thomas Corbet maandenlang met hun camper langs de bergketens en kustlijn van Noorwegen. Ze doen niet alleen verslag van hun reis en ontmoetingen, maar geven ook tips voor het leven aan boord van je camper, leuke adressen, de beste kampeerplekken en sportieve en culturele activiteiten. 

Rondzwerven met een camper

De mooiste plekken om te overnachten 

Een onmisbaar boek dus voor zowel ervaren als beginnende camperaars. Reizen in een intieme camper geeft je de ultieme vrijheid en Drive Your Adventure – Noorwegen toont je de mooiste plekjes van het land. Welke echt scenic routes kun je rijden, waar vind je ‘geheime’ staanplaatsen en niet te missen plekken in adembenemende landschappen. Voor de beginners onder ons: hoe bereid je je voor op zo’n roadtrip? Wat neem je mee en hoe verlies je geen tijd met nodeloos rondrijden op zoek naar die ideale plek om te overnachten. 

Vrijheid, blijheid 

Drive Your Adventure Noorwegen is onderdeel van een nieuwe reeks boeken die uitgeverij Lannoo gaat uitbrengen. Onder de noemer Drive Your Adventure bijt Noorwegen het spits af. Lannoo: ‘Reizen in tijden van corona is een heel gepuzzel. Vliegen is niet zonder risico. De menigte in grote hotels vermijd je ook liever. Meer dan ooit is de camper dus je ‘vrijheid, blijheid’.’

Kortom; dit boek geeft je een schat aan informatie over een roadtrip door Noorwegen en zit ook nog eens boordevol prachtige sfeerbeelden.

Meer avonturen