Home Get inspired Outdoor inspiratie nodig? De drie leukste outdoor websites!

Outdoor inspiratie nodig? De drie leukste outdoor websites!

by admin
Outdoor inspiratie nodig? De drie leukste outdoor websites!

Wil jij, net als wij, zo vaak mogelijk naar buiten? De bossen in, onbekende paden ontdekken, je klein voelen in de bergen of camperen ‘in the middle of nowhere’. Deze outdoor websites maken je ‘naar buiten-drang’ alleen nog maar groter.

Alles over hiken

‘Een beetje grip geven op de onbegrensde mogelijkheden van het hiken’. Dat is wat founders Mechteld en Kaz doen voor hun lezers. En dat lukt ze heel goed. Op dit online inspiratie platform vind je alles over hiken (zowel dichtbij als ver weg) en aangrenzende onderwerpen zoals gear, travelling, food en fit zijn. Wil jij je voorbereiden op een trektocht door de bergen, zoek je de mooiste trails in Schotland of wil je een avontuurlijke rondreis maken? Je vindt het op thehike.nl. 

Zelf omgebouwde camperbus

Check voordat je naar de website gaat even het Instagram-account van Jantina. Deze staat vol met indrukwekkende, ‘hier valt je mond van open’ foto’s van haar reizen. Jantina is fotograaf, woont een deel van het jaar op Ameland en het andere deel reist ze met een zelf omgebouwde camperbus door Europa. Zo bracht ze de afgelopen winter met haar camper door in IJsland. Haar doel is anderen inspireren om op pad te gaan, avonturen te beleven en van de wereld te genieten. Ook heeft ze een online-boek geschreven over hoe je je eigen camper kunt bouwen. Deze kun je bestellen via haar site. 

Outdoor do’s en don’ts

Deze mag niet ontbreken in het rijtje van de beste outdoor websites. Dit is hét outdoor informatie platform van Nederland, vóór outdoor liefhebbers en samengesteld dóór outdoorliefhebbers. Reisverhalen, wandelroutes, alles wat je moet weten over survivallen, kamperen, bushcraft. Noem het outdoor en je vindt er info over op outdooronly.nl. Ook vind je er handige tips over gear en outdoor do’s en don’ts. Kortom, check deze site als je een trip naar ‘the great outdoors’ wilt plannen of het voor nu alleen nog bij dromen houdt.

Meer avonturen